Sådan taber du dig

Sådan taber du dig

Der er mange danskere der drømmer om at tabe sig, er du en af dem der har været konstant på slankekur de sidste mange år, eller leder du bare efter en slankekur, så er du kommet det rette sted hen.

I vores del af verden er fedme blevet et af de største sunhedsproblemer og noget af det flest mennesker har problemer med. Noget af det skyldes at vi spiser mange forarbejdede varer og ikke nok naturligt grønt og frugt. Noget andet – og måske mere væsentligt er at vores dagligdag er præget af at sidde stille og arbejde foran vores PC. Vi er en del af verden, som lever af at sælge viden og ikke så meget af at producere noget.

En slankekur er en midlertidig løsning på et permanent problem. Så det er lidt som at tisse i bukserne, man får den ønskede effekt kortvarigt, men herefter bider det en i halen. Det man skal opnå er at man ændrer sin kost totalt og den vej kommer ovenpå , rent mentalt og nedad, rent vægtmæssigt.

Hvis man vil tabe sig er det første man skal at sørge for at man er motiveret for at komme i gang med at tabe sig. Det er helt klart noget af det sværeste og den ting flest personer har størst problemer med. Hvor ofte hører man ikke andre sige det (og man har også selv brugt det som undskyldning nogle gange) at man starter på slankekuren på mandag. Og er du bare en smule som mig er du helt bevidst omkring overskringshandler og ved at dine dprlige undskyldninger skader kun dig selv.

Når du har truffet beslutninge er det tid til at lave nogle fysiske ændringer, det kan eksempelvis være at du vil smide alt brødet ud således du kan have plads til alle dine frugter og grøntsager. Du skal måske også have købe en badevægt og andre remedier til at finde ud af om man har tabt sig.

Det sidste trin er det nemmeste, her handler det blot om at overholde en kostplan og således komme ned i vægt ved at spise fornuftigt og varieret. Der er mange steder på nettet man kan downloade en gratis kostplan. Har man ikke lige fået fundet sig en gratis kostplan på nettet kan man bruge en tommelfinger der siger at du skal dele din tallerken i 4  lige store stykker. To af disse stykker skal være med grøntsager, en med kød og en med kulhydrater (kartofler mv.) .

Overholder du disse enkle vejledninger er du allerede godt på vej til at tabe de overflødige kilo.