Mænds skjorter i dagligdagen

Mænds skjorter i dagligdagen

Måske er det bare fordi jeg er sær, men jeg har bare en fetish når det kommer til skjorter. Jeg ville ikke gå med de billige modeller og det har ikke noget at gøre med at jeg er hverken snobbet eller har for mange penge. Jeg har bare gennem mange år brugt skjorter på mit arbejde hver eneste dag og der er altså en kæmpe forskel på at betale 1200 kroner for en skjorte fra f.eks. Eton og over til at betale et par hundrede kroner for en skjorte fra SevenSeas.

Men det afholder ikke folk fra at købe de billige skjorter i tusindvis og det er noget man kan se i landskabet. Som en af dem der køber de dyrere modeller, så gør det naturligvis ikke noget at jeg dermed tager med bedre ud i mine gode skjorter, men jeg kan alligevel ikke forstå, at folk ikke selv kan se i spejlet at det bare ikke er godt nok?

Det jeg synes afslører dem mest i forhold til kvalitet er når man har vasket dem og skal til at stryge. Billige modeller krøller bare mere og de er også sværere at få til at blive helt glatte. Uanset om de kalder dem strygefri eller ej, så kræver det at man få sat et strygejern på og få dem gjort pæne. Specielt er jeg vild med at lave pressefolder på ærmerne så man rigtig kan se, at de er rene og nypressede.

Er det fordi folk mangler penge eller fordi de mangler smag? Jeg tror personligt at det er den sidste af de to, men jeg vil meget gerne høre hvad du mener.